ต้อนรับคณะนักเรียนชาวต่างชาติจากประเทศสหรัฐอเมริกา และประเทศแคนาดา ในโอกาสที่เดินทางมาศึกษาดูงานด้านการแพทย์ ระหว่างวันที่ 23-24 กรกฎาคม 2567

Asst. Prof. Dr. Sira Nanthapisal, MD, Associate Dean for Administration and International Affairs,

welcomed a group of high school students from the USA and Canada who visited the Faculty of Medicine at Thammasat University
for a study tour on medical subjects from July 23 to 24, 2024

ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. นายแพทย์สิระ นันทพิศาล รองคณบดีฝ่ายบริหารและวิเทศสัมพันธ์ ให้การต้อนรับคณะนักเรียนชาวต่างชาติจากประเทศสหรัฐอเมริกา